Fraskilt og single, på den fede måde

Er livet overhovedet sjot som fraskilt og single? Ja, også i den grad, mener Maj Wismann sexolog (og selv skilt, men med ny partner). Lyt til hendes audiokursus: ”Single på den fede måde”

Af: Eva Maria Knudsen
 

Vil du være bedre til at være single?

 

Har du brug for at blive klogere på:

  • Hvordan du kommer dig efter et grimt brud?
  • Hvordan du finder en partner, der kan være rigtig for dig lige nu?
  • Hvordan din lørdag aften lige pludselig bliver meget sjovere?
  • Livet med sex som single?

 

Så lyt til Maj!  Majs tanker om og praktiske råd til, hvordan man får det bedste ud af single-livet gør mig (og sikkert også dig) – entusiastisk, opstemt, og totalt klar til at prøve nogle af alle de interessante forslag, hun kommer med.

 

Kurset er fyldt med praktiske og håndgribelige råd, der er lige til at gå til. Og det er både til mænd og kvinder.  Køb det her - Single på den fede måde.

 

Jeg fik op til flere a-ha oplevelser og er temmelig sikker på, at mit single liv fremover bliver en hel de sjovere. Så put Maj i ørerne, åben dit hjerte og go for it! Anbefales til alle singler og andre mennesker…

Bonustip: Hvis det er lørdag aften, så start med at høre den del der kommer ca. en time frem på audion, så garanterer jeg, din lørdag aften bliver en hel del sjovere…
Majbanner189x264

Download  lydkurset LIGE NU ---> Single på den fede måde.

Maj deler rundhåndet ud af konkrete og håndgribelige råd til, hvordan DU lærer at være alene eller om "sex og single".

Maj giver dig en masse øvelser, humor og gode råd, som hjælper dig med at komme videre med det liv, du gerne vil leve. Du kan bl.a. få hjælp til de klassiske single-situationer, og hun hjælper dig også med igen at tænke aktivt på dit kærlighedsliv.

Så trænger du til et lille skub –til dit eget bedste, naturligvis – så lyt til hendes audiokursus/ podcast /mp3-fil: ”Single på den fede måde”.

Maj giver dig det skub, du har brug for. Og det,er både sjovt, lidt frækt og underholdende at lytte til hendes audiokursus: ”Single på den fede måde

 

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles