Hvad er dele-ordninger?

Under emnet ”deleordninger” tager vi fat på forskellige måder at fordele børnene på i deres to hjem. Lad jer inspirere til en bedre fordeling af jeres børn, eller fortæl om fordele og ulemper i jeres plan.

Af: 2hjem.dk
 

En af mine - dvs. mine børns første deleordninger - (vi plejer at kalde det børneplaner) blev udregnet over en periode på 16 dage. Vi bestod af: 2 piger på dengang ca. 1 år og 3 år samt deres far og mig selv. Der var ingen bonus-forældre / kærester involveret.

Siden har vi haft mange af slagsen - altså børneplaner - med forskellig fordeling af børnene alt efter deres alder, behov for samvær, arbejdspres og stressniveau i hver familie. Med årene - og især omkring helligdage og ferier er børneplanerne også sendt til morforældre og farforældre. Så har de haft mulighed for at følge med i, i hvilket hjem deres børnebørn befandt sig. Det gav også dem en chance for at planlægge ferier og weekender med børnebørnene.


Egentlig synes jeg aldrig, vi har fundet den perfekte plan. Men det ser ud til, mine børn trives med det det, vi har fundet frem til. Man ved bare aldrig helt, hvordan de oplever det. De har det sikkert ligesom mig, nogle gange er det godt, og andre gange skidt.

Hvis du har konkrete ting, du mangler hjælp med til planlægning af jeres fordelinger, så spørg i vores eget forum eller på facebook.com/2hjem.dk

 

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles