God eller dårlig dele-ordning?

Det kan være svært, synes jeg, at vurdere om den fordeling man har er optimal for alle parter. Læs om, hvordan jeg vurderede min første ordning (læs osse "min første dele-ordning").

Af: Eva Maria Knudsen
 

Jeg regnede ud at i min første dele- ordning havde børnene ca. 40 skift om året og 3 - 4 skift om måneden.

Procentfordelingen mellem hjem1 og hjem2: 35 % i hjem1 og 65 % i hjem2. Men procentfordelingen kan reelt have været anderledes, fordi ferier og helligdage ikke blev fordelt ligeligt i de to hjem.

Ulemper: Familie, venner og ganske ofte vi selv havde svært ved at finde ud af, hvordan planen var.

Fordele:

  • Børnene havde os for sig selv - og vi dem i begyndelsen eller slutningen af en periode, så der var meget lidt uro under skiftene.
  • Fleksibilitet: Vi kunne få en ekstra dag med det ene barn, uden at forstyrre selve mønsteret. Vi forlængede blot 1 dagsperioden i begyndelsen / slutningen af perioden.
  • Vi kunne også fravælge den enkelte dag, hvis der var behov for det uden af forstyrre mønsteret.

Afstand mellem de 2 hjem: mellem 10 og 20 min. alt efter transportmiddel

Generel vurdering: Vi syntes, det var en god plan og følte, at alle trivedes med det. Men børnene var også endnu så små, at de ikke var knyttet til deres lokalområde i hverdagen. Den børnehave, børnene gik i, lå ca. mellem de 2 hjem. Vi havde en høj grad af fleksibilitet i forhold til børnenes og hinandens liv.

Var det en god eller dårlig ordning? Og hvordan er jeres?

 

 

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles