Børnenes tid i hvert hjem

Når du bruger børnekalenderen til at planlægge, kan du også se, hvor lang tid børnene er i hvert hjem, og hvor mange gange de skfiter hjem.

Af: 2hjem.dk
 

2hjems børneplan kan vise en statistik over, hvor mange procent børnene bor i begge hjem. Den kan også regne ud, hvor mange gange børnene skifter hjem.

Det giver en nem og hurtig måde at se, hvordan I bedst opnår den fordeling, I har aftalt. Og det giver samtidig mulighed for at lave en hensigtsmæssig fordeling, så jeres familiers liv kommer til at hænge sammen.

Især antallet af skift mellem hjemmene kan have stor betydning for hele familien - og især børnenes oplevelse af sammenhæng. Måske vil I også opleve, at den procentmæssige fordeling i hvert hjem kommer i anden række i forhold til, hvordan I skaber tryghed og sammenhæng.

I statistikken kan du se, hvor mange gange de skifter hjem i en bestemt periode og hvor mange procent de bor i hvert hjem.

screen_statistik_400px

 

Vi håber, at redskabet kan være med til at give jer et overblik over og en fornemmelse for nogle af de konsekvenser, netop jeres fordeling har for jeres børn og jer selv.

Vi har hjulpet lidt på vej ved at lave nogle skabeloner til fordeling af børnene. I kan tage udgangspunkt i. De ændres, så de passer præcist til jeres forhold.  Skabelonerne kan du se, når du er logget på som administrator.
Hvis du ikke allerede bruger børnekalenderen, finder du den under Mit hjem.

Husk at fortæl os om jeres erfaringer, det inpsirere os. Tak for det.

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles