Bliv fleksibel med 2hjem

Bevar overblikket når du fordeler børnenes tid i to hjem. Også selvom der er nærmest overjordiske mange hensyn at tage. Børnekalederen holder dig på sporet.

Af: 2hjem.dk
 

Heldigvis sover børn sjældent på gaden i denne del af verden. Men vi ved godt, det kan være svært. Derfor har vi udviklet et redskab, der giver jer al den planlægningshjælp I har brug for. Og hvis det ikke er nok - så skriv til os, så vi kan gøre det bedre.

Med 2hjems- børnekalender er nemt at indføre tidsperioderne og overskue, hvornår børnene er i de to hjem. Man kan ændre i perioderne, så alle kan overskue ændringerne og være med til at godkende dem. Der er altså fuld gennemsigtighed.


Vi har erfaringer med, at det kan være besværligt at flytte dagene i en deleordning. Det er nemt at miste overblikket over hele forløbet. Det betyder ofte, at tingene bare bliver som de plejer. Og forandringer kan være ganske gode - især, hvis det ikke er alt for besværligt at foretage dem. Vi har lavet børnekalenderen så man kan overskue, hvad der sker med børnenes hverdag, hvis man fx flytter en uge fra en forælder til en anden.

For at bruge børnekalenderen skal du være logget ind, det gørd du under "mit hjem"

Læs mere om, hvordan du finder ud af, hvor mange skfit dit barn har om måneden mellem de to hjem.

.

 

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles