Deleordninger

Delebarn er der ikke nogen, der er!

Af Eva Maria Knudsen
Da Helle og Lars skulle skilles, stod de med nøjagtig samme udfordringer som alle andre: Hvem skulle have børnene hvornår? De kunne ikke lide 7/7-ordninger og ord som delebørn. Hvad de så gjorde, kan du læse om her.
 

God eller dårlig dele-ordning?

Af Eva Maria Knudsen
Det kan være svært, synes jeg, at vurdere om den fordeling man har er optimal for alle parter. Læs om, hvordan jeg vurderede min første ordning (læs osse "min første dele-ordning").
 

Hvad er dele-ordninger?

Af 2hjem.dk
Under emnet ”deleordninger” tager vi fat på forskellige måder at fordele børnene på i deres to hjem. Lad jer inspirere til en bedre fordeling af jeres børn, eller fortæl om fordele og ulemper i jeres plan.
 

Bliv fleksibel med 2hjem

Af 2hjem.dk
Bevar overblikket når du fordeler børnenes tid i to hjem. Også selvom der er nærmest overjordiske mange hensyn at tage. Børnekalederen holder dig på sporet.
 

Børnenes tid i hvert hjem

Af 2hjem.dk
Når du bruger børnekalenderen til at planlægge, kan du også se, hvor lang tid børnene er i hvert hjem, og hvor mange gange de skfiter hjem.
 

Min første dele-ordning

Af Eva Maria Knudsen
Min egen første sammenhængende dele-ordning involverede 2 børn på ca. 1 og 3 år, og 2 voksne omkring de 40. Der var ingen kærester eller bonus-børn involveret.
 

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles