Overblik over online værktøjet

Se, hvilke funktioner børnekalenderen, netværket og kontaktbogen har. Du får fuld adgang til dem, når du har oprettet dig som bruger.

Af: 2hjem.dk
 

Hvordan ser børnekalenderen ud?

Her ser du et sceenshot af børnekalenderen. Den lilla farve er hjem 1 og den grønne hjem 2. Det giver et hurtigt overblik over, hvornår børnene er, i hviket hjem. De små ikoner (gul og mørkelilla) er børnene. Du opretter bare aftaler som spejder, fodbold osv i børnekalenderen.

deleordning

Hvordan får jeg vist vores samværsordning  i min børnekalender?

Den nemmeste måde at vise jeres samværsordning er at tage udgangspunkt i de skabeloner derer en del af kalenderen.Det er 14 forskellige skabeloner af samværsordninger. Du kan nemt tilrette dem, hvis de ikke helt passer til jeres ordning.

Har du brug for at se, hvor lang tid dit barn tilbringer i hvert hjem?

"Lagkagen" viser, hvor lang tid dit barn tilbringer i de 2 forskellige hjem. Til højre i billedet (det er lidt svært at se), er der en beregner der regner ud, hvor mange skift mellem hjemmene dit barn har.

statistik_300pix

Netværket / online-adressebogen

Sådan ser netværket ud, hvor du opretter og opdaterer børnenes adresser. Det giver et godt  overblik over fx læge, fodboldtræner og børnenes venner.

screen_adresser_400px

Overblikket over jeres samlede abonnement: Mit hjem-siden giver dig et samlet overblik over ændringer i kalender, i netværket og  beskeder i kontaktbogen.

screen_oversigt_400px

Kontaktbogen (hjem-til-hjem) er et fælles dokument og en nem måde at skabe børnenes fælles historie på eller debattere deres vilkår med den anden forælder.

ja tak

 

Kommentarer
Eva Maria (admin) | 19.10.2009

..tusind tak for roserne. Jeg rødmer helt :-)

Jakob Ramlau | 04.10.2009

wow. Som mange gode ting. Lige præcis hvad jeg og måske vi har ledt efter. Plus lidt mere til, vi ikke vidste, vi havde brug for. Fornemt!

Tilknyt en kommentar  
  •  
  •