Online kontaktbog til skilmissefamilier

I kontaktbogen er du med til at skabe en fælles tidslinje for dit barn. Det skaber sammenhæng i dit barns liv, der har 2 hjem. Brug kontaktbogen til at dele alt fra praktisk info overvejelser om skole, konfirmation og fritidsinteresser.

Af: 2hjem.dk
 

Hvad er kontaktbogen?

Kontaktbogen er en online hjem-til-hjem bog for deleforældre. Du og din med-forælder kan skrive alle de vigtige ting, der sker i jeres barns liv. Du har altid online adgang til at læse eller skrive i den, og indlæg kan ikke slettes. De vigtigste informationer er nemme at finde og altid tilgængelige.

 

Hvordan hjælper kontaktbogen skilsmissefamilier i hverdagen?

Kontaktbogen dækker dit og din med-forældres behov for en fælles hukommelse om jeres barn. Det har stor betydning for jeres barns hverdag, at der ikke går alt for mange beskeder og informationer tabt i kommunikationen mellem de 2 hjem. Du kan bruge kontaktbogen til at informere din med-forælder om praktiske forhold og jeres barns ve og vel.

 

Hvordan bruger jeg kontaktbogen, når jeg har skilsmissebørn?

Du oprettet dig på 2hjem.dk og inviterer din med-forælder. Så er du i gang med det gode samarbejde. Derefter har du adgang til online kontaktbogen, hvor du skriver en besked og tilføjer din med-forælder som modtager. Du bestemmer, hvem i netværket, der skal have lov til at skrive i eller se beskeder i kontaktbogen

Når du har oprettet dig, har du adgang til alle redskaberne på 2hjem.dk

ja tak

 

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •