5 tips til bedre indretning

Det kan være et problem at få plads til det hele, hvis man bor i en lille lejlighed. Børn, der kun dukker op en gang imellem, skal have plads, når de er der, men når de ikke er der, står deres ting og områder ubenyttede

Af: 2hjem.dk
 

1) Når indbyggertallet i en periode øges drastisk, kan indretning med fleksible møbler være nøglen: Find lette møbler, der let kan flyttes og/eller klappes sammen. Der findes jo også oppustelige møbler og sække-møbler, der kan hænges væk, når de ikke er i brug.

2)Multifunktionelle møbler er et hit. Som f.eks. "Flik Flak" fra TripTrap, der både er børnebænk, børnebord, voksenbænk, frasætningsbord alt efter, hvordan den vender, og hvad situationen kræver. Se, hvordan Flik Flak ser ud (http://www.triptrap.dk/Default.aspx?ID=72&PID=129&NewsID=73 her. Hvis man er lidt ferm med en hammer, kan man måske også selv lave en tilsvarende.

3) Gem væk: Skab plads til alt, skriv indhold på skuffer, skabe og opbevaringsbokse, så hele familien kan lægge på plads og rydde op, også selvom de ikke bor der hver dag.

4)Find den uudnyttede plads og udnyt den: over døre i gangen kan der sættes hylder, under senge kan der placeres sengeskuffer, eller sæt ekstra hylder i skabe med for megen "luft". Du kan tit købe hylderne i de korrekte mål hos byggemarkeder. Og så er der ofte plads til skabe eller hylder under trappen.

5)Skriv navne med tuschpen på træ-tøj- klemmer og sæt dem på de håndklæder, der er i brug. Så kan ejeren findes, selv når de ligger i en bunke på gulvet – samtidig bliver vaskebunken mindre.

Læs mere om indretning eller kontakt mig via www.susannemagelund.dk

 

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles