2hjem.dks samarbejdspartnere

2hjem.dk samarbejder med en række virksomheder, der alle deler deres viden med vores medlemmer og brugere. Deres produkter og service skaber værdi for 2hjem.dks brugere.

Af: 2hjem smba
 

skilsmisseraad


2hjem.dk samarbejder med Institut for Krisehåndterings afdeling skilsmisseraad.dk, der tilbyder viden, opgaver, skabeloner og personlig rådgivning til brug før, under og efter skilsmisse.

Lykkelige skilsmisser findes ikke, men man kan komme lykkeligt videre i livet på trods af en skilsmisse. Sammen med skilsmisseraad.dk ønsker vi at skabe glade og tilfredse børn og forældre efter en skilsmisse.

Hvorfor være medlem af skilsmisseraad.dk?

FORÆLDRESAMARBEJDE

Foraeldresamarbejde

Forældresamarbejde tilbyder rådgivning til forældre, der ønsker at forbedre eller etablere et velfungerende samarbejde om deres børn efter en skilsmisse eller et samlivsbrud. Tilbuddet henvender sig til forældre, der enten alene eller sammen med den tidligere partner ønsker at udvikle samarbejdet og skabe større overskud i hverdagen. Besøg os på www.foraeldresamarbejde.dk

RUBY-REJSER

ruby

Ruby-Rejser er et nærværende århusiansk rejsebureau, der igennem de sidste mange sæsoner har beskæftiget sig med rejser til singler med børn og med dem der rejser alene uden børn. De giver 10% rabat til allef 2hjem.dks registrerede medlemmer.

skilsmissen-logo

Forældreskabet og børnene. Begge dele fortjener de bedste forhold i det, der er far og mors krise. Og har I ikke børn sammen, er det vigtigt at kunne bevare en god tone. Find gode råd og vejledning her på siden: www.skilsmissen.net

SUSANNE MAGELUND, INDRETNINGSARKITEKT

2hjem.dk har indgået et samarbejde med indretningsarkitekt Susanne Magelund. En af Susanne Magelunds specialer er de særlige behov 2-hjemsfamilier har for fleksibel indretning, www.susannemagelund.dk. Læs i øvrigt hendes tip til boligindretning i Viden om sektionen under boligen. Alle registrerede medlemmer får 10% rabat hos Susanne Magelund.

ROCKMUSIKEREN OG ADVOKATEN

 

beggemed_400

2hjem.dk har et frugtbart samarbejde med Advokat og mediator Jørn Nedergaard og guitarist og mediator Asger Steenholdt. De tilbyder personlig rådgivning og kurser i konflikthåndtering fx i forbindelse med skilsmisse eller længerevarende samarbejdsvanskeligheder.Sammen har de firmaet www.rockmusikerenogadvokaten.dk De deler ud af deres viden om konflikt håndtering på 2hjem.dk i Viden om sektionen under konflikthåndtering. Alle registrerede medlemmer på 2hjem.dk får 10% rabat.

De kan også kontaktes hver for sig på www.mediatio.dk eller www.jornnedergaard.dk

----------------------------

Få mere at vide om mulighederne for samarbejde

 

 

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles

Facebook