Samarbejde

Ring til os om viden, ideer og service, der er med til at understøtte vores brugere og medlemmers livsstil. Vi hjælper gerne videre med produktudviklingen

Af: 2hjem smba
 

2hjem smba er altid i kontakt med medlemmerne og interesseret i deres behov. Men ofte ved man først, hvad man har manglet, når man ser det!
Så hank op i innovations-afdelingen, og find service og produkter, der er med til at understøtte familiernes livsstil. Vi hjælper gerne med produktudviklingen.

Vores medlemmers hverdag

Danmark har ca. 263.000 børn, der har én bopælsfamilie og en samværsfamilie - altså to hjem. Det betyder, at begge hjem - både mor og far - skal have styr på, hvornår børnene skal til fodbold, til spejder og til fødselsdag. Begge hjem skal vide, hvem de leger med og hvilke telefonnumre omgangskredsen mm. har; eller hvorfor de er uvenner med Peter, gode venner med Louise og rigtig, rigtig sur på deres matematiklærer. Det er et væsentligt og stort arbejde for hele familien at skabe den sammenhæng, der har betydning for stabiliteten og kontinuiteten i børnenes liv.

2hjem.dk's formål

Portalens formål er at skabe bedre trivsel for 2hjems-familierne, hvad enten de er familier med soloforældre eller sammenbragte familier. 2hjem.dk retter sig konkret mod behovene hos forældre og børn i gruppen. Selvom gruppen er forskelligartet, har den en række fælles sociale og praktiske problemstillinger, der er affødt af deres livsstil og livssituation. Et af de stærkeste behov er gennemsigtighed i og overblik over børnenes liv, og derfor er koordineringsudfordringen mellem børnenes to hjem stor og kommunikationsbehovet massivt.

Sådan skaber 2hjem.dk værdi til sine brugere og kunder:

Vi er positiv og handlingsorienterede: Vores motor er at skabe og vise muligheder på de udfordringer og problemer, brugerne har.

Vi skaber høj kvalitet: Den redaktionelle linje er en let, men seriøs tone, og vi samarbejder med firmaer, der tilbyder brugerne en høj standard.

Vi har fokus på brugervenlig: Målet er altid at skabe et brugervenligt site.

Vi er utraditionelle: 2-hjems- brugere har brug for løsninger og ideer, der sætter mange forhold i et nyt lys, og skaber nye løsninger på traditionelle problemer.

Vi lytter: Brugernes og vores samarbejdspartneres involvering og ønsker er en stærk drivkraft for sitet.

Vi er ambitiøse: Vi er altid på udkig efter, hvordan vi kan gøre det bedre.

Uafhængighed: Vi er uafhængige af politiske holdninger og deltager ikke i politiske diskussioner om fx skilsmissesager.

Firma- og medarbejderaftaler

Vi kan levere specielle løsninger til firmaer. Hvis I ønsker et samarbejde, tager vi gerne et møde med jeres HR- afdeling, hvor vi sammen finder ud af, hvad I har brug for.


Ring og spørg efter Eva på tlf.+45 532 536 74

Mail:eva@2hjem.dk

 

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles