Om 2hjem.dk

2hjem.dk er en familieplatform til skilte forældre. Websitet skaber rammerne om et åbent og nemt samarbejde mellem forældre, der bor hver for sig.

Af: 2hjem smba
 

Formål

Formålet med 2hjem.dk er at imødegå nogle af de bl.a. logistiske udfordringer, der opstår, når forældre bliver skilt, og børnene får to hjem.

Der er et løbende behov for kommunikation og gennemsigtighed i familierne og det kan være besværligt pga den fysisk adskillelse. Det problem håber vi, at 2hjem.dk er med til at løse.

Formålet er også, at web-sitet er med til at sætte fokus på 2hjem-familier som forbrugere og samfundsborgere. Der ernogle specifikke behov og resurser begrundet med livsstil og livssituation.

Værdigrundlag

Vi mener, at det kan give bedre trivsel for familierne at imødegå behov, problemer og udfordringer med en positiv og konstruktiv indfaldsvinkel. 2hjem.dk har rod i 3 bærende værdier og historier:


"It Takes a Village to Raise a Child": Citatet er et gammelt afrikansk ordsprog, der bl.a. udtrykker at naboskab eller barnets sociale netværk er vigtigt at værne om; og at alle i landsbyen - dvs. også virksomheder og institutioner kan være resurser for børnene.


Forældreskab er 100 % - 100 % - ikke fifty / fifty: Det betyder, at selvom man deler forældreansvaret, er man stadig forælder 100 %.


"Hvis du taler til kongen i et menneske, så får du kongens svar". Slutningen på dette gamle danske ordsprog lyder: "Hvis du taler til stodderen, får du stodderens svar." Med andre ord - hvis man taler ordentligt til og selv går foran som det gode eksempel i samarbejdet  med sin eks-partner, er sandsynligheden for et velfungernede samarbejde stor.

2hjem.dk vil være den platform, der sætter 2hjems-familier i stand til at være positive og handlingsorienterede i tilgangen til deres nye livssituation.

Organisering

2hjem.dk er organiseret i et smba stifter og direktør: Eva Maria Knudsen
CVR/ SE nr.: 3160 3978

Kontak: eva@2hjem.dk

Tlf.: +45 532 536 74

 

 

Kommentarer
Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles