Bloggen 2010

5 nemme tip til en god jul med og uden børn

Af Eva Maria Knudsen Sponsor: Julemanden
Lad dig inspirere af, hvordan du kommer gennem julen med eller uden børn. Husk at læs bonustippet nederst :-)
 

Skilsmissebørn

Af Tullipa
Er det en af de dage, hvor det er ekstra svært at børnene er skilsmissebørn? Hvor det er ekstra svært at sige farvel eller være foruden dem? Vores nye blogger Tullipas ord giver næring til de dage, selvom de både kan være svære og smertefulde.
 

Singler med børn på rejse

Af Eva Maria Knudsen
I ville have aflyst - det ved jeg! Og 2 dage før ferien var jeg ved at løbe skrigende bort – få influenza, brække et ben. Jeg mener, hvem giver sig frivilligt ud på en 24 timers bustur med 18-antal voksne og 30 børn?.. halvdelen teenagere!
 

Sommerferie - den enes brød, den andens død!

Af Eva Maria Knudsen
Sommerferien er over os, og det SKØNT, også selvom mange af os savner og savner vores børn. Eller som ordsproget lyder: den enes brød, den andens død! Eller er det omvendt?
 

Åbent brev til Søren

Af Eva Maria Knudsen
Forleden fik jeg en mail fra et (måske) kommende medlem – lad os kalde ham Søren. Hans mail gav mig anledning til at sætte ord på, hvordan 2hjem.dk’s redskaber hjælper min x, vores børn og mig selv i hverdagen. Måske kan mit svar til Søren også inspirere andre.
 

Kidnapning fører til nye funktioner

Af Eva Maria Knudsen
Heldigvis er faderen vældig forstående. Det var han også den dag, jeg hentede vores datter ekstra tidligt i SFO’en, fordi vi skulle have en alene-dag - bare hende og jeg. En time senere fik jeg en opringning fra SFO’en:
 

Mine bedste ferier

Af Mine bedste ferier
Når mine døtre står foran endnu en god lang og - synes de selv- velfortjent skoleferie synger de med fuld hals: ”Ferie, ferie, ferie slap nu af, du har fri og syng en glad melodi . Op mod solen ler vi, den vil skinne til ferien er forbi”. Og vi har haft nogle skønne ferier…
 

Delehamsteren Vida

Af Eva Maria Knudsen
Indrømmet, det kan godt se voldsomt ud, når børnene i en 2-hjems-familie skifter hjem. Det gør det naturligvis ikke bedre, at der er en hamster involveret! Men der er også noget meget hyggeligt og meget kærligt ved hele processen.
 

Du er ikke a(Lene)

Af Lene Vadgaard
Lene mor og skolelære beskriver, hvordan to ens situationer, kan få to forskellige betydninger, fordi man tilføjer nogle få små ord. Læs, hvilke ord det drejer sig om, du kan også svare på hendes spørgsmål sidst i bloggen ...eller er det en kommando?
 

Når livet slår et sving

Af Katinka Hyllested
Årets første blog kommer også fra årets første gæste-blogger: Katinka Hyllested, der driver websitet skilsmissen.net, giver os et personligt indblik i, hvordan en ny begyndelse også kan se ud!
 

 
Vis indlæg fra: Om hverdagens praktiske udfordringer som skilsmissefamilie|Bloggen 2010|Bloggen 2009

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles