Jeg vil ha' produkter!

Når jeg surfer på nettet eller går nede i down town Svendborg, hvor jeg bor, ser jeg ikke noget, der specifikt henvender sig til mig. I ved; et tøjfirma der udbyder 1 regnfrakke og 2 par regnbukser - et par til hvert hjem.

Af: Eva Maria Knudsen
 

En af ambitionerne med 2hjem.dk er at gøre serviceudbydere og producenter opmærksomme på os som gruppe: altså som forbrugere og borgere. Vi er jo trods alt over ¼ af alle danske familier. Når jeg surfer på nettet eller går nede i down town Svendborg, hvor jeg bor, ser jeg ikke noget, der specifikt henvender sig til mig. I ved; et tøjfirma der udbyder 1 regnfrakke og 2 par regnbukser - eller en avis, jeg kan abonnere på i de perioder, jeg ikke har børn, og har tid til at læse to aviser eller blot en. Det jeg mangler er altså fleksibilitet. Meget er kun gearet til en traditionel kernefamilie med 2 evt. 3 børn.

Der er heldigvis nogle producenter, der har fundet ud af det: Årstiderne fx, de leverer kasser med grøntsager i alle størrelser og på alle tider. Og det er lige noget for os, for nogle gange er vi mange og andre gange få rundt om spisebordet. Firmaet leverer endda middag for 2 hvis man er så heldig at have "that someone special" at dele en lørdagsmenu med, fx en veninde eller en god ven :-)

Så har jeg fundet et rejseburo, der hedder Ruby-rejser. De laver såkaldte singel-rejser til folk med og uden børn. www.ruby-rejser.dk Tjek dem ud, hvis du fx skal alene undervejs med børnene. Hvis I er en semi-storfamilie - altså 5 børn en uge og 1 barn ugen efter, må I gå et andet sted hen.

Koelskab

Og Electrolux har designet et køleskab, der er ret genialt. Det er delt op i mange fag, så jeg kun behøver at benytte dele af køleskabet, i de perioder jeg kun har brug for en flaske hvidvin og en tudekiks.

Kender I andre eksempler, eller er der noget I netop går og mangler - så kommenter gerne her i bloggen eller på facebook. Jeg samler på dem.

 

Kommentarer
Peter | 05.10.2009

Du kan til enhver tid af- og tilmelde dit abonnement på Politiken. Du betaler kun for de eksemplarer, du modtager. Lur mig, om ikke de andre aviser har en tilsvarende service. Jeg har set annoncer for herreforretninger lydende på "1 jakke og 2 par bukser", så mon ikke det samme kan gøres på børnetøj...

Lars | 24.08.2009

Det er lidt interessant, at en så stor målgruppe har et så lille udvalg af produkter. Måske kan det hænge sammen med, at det hurtigt bliver forholdsvist dyre specialprodukter der kan være svære at betale hvis man kun har en indtægt.

Eva | 15.08.2009

Hej Asger, Tak for tip - smarte cykler! Og ja, transport er tit en udfordring, når man er 1 voksen og mange børn. Vi tager emnet op senere i "Fokus" her på sitet, og dit link kommer i vores "produkt-katalog." Mvh. Eva Stifter

Asger J. Steenholdt | 14.08.2009

Good point. Jeg har købt en cykel fra www.defietsfabriek.nl i Amsterdam. Det er en specialbygget LongJohn med plads til 3 børn foran - to, der kigger fremad, og en speciel holder til et auto-barnesæde, som vender så man kan have øjenkontakt med den mindste. Amsterdam er en relativt cykelvenlig by. Derfor har de mange specialdesignede cykler - man kan fx også få en cykel med plads til to børnesæder bagpå. Min cykel var ikke billig (ca 10.000), men den har kørt upåklageligt i 5 år. Den jeg har er meget lettere at køre end en Christiania-cykel; den manøvrerer bedre og er lettere at træde fordi den kun har to hjul. MVH Asger

Tilknyt en kommentar  
  •  
  •  

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles