Bloggen 2009

Nu er det jul igen og igen og igen.

Af 2hjem.dk Sponsor: Julemanden
Var mandelgaven sidste år (igen) en gammel tør marcipangris? Nåede du heller ikke at få sagt "glædelig jul" til naboen, fordi der var så meget der skulle ordnes? Og sad du – endnu en gang– uden julegave? Så må vi ønske noget nyt.
 

Kagekoner og kagemænd

Af Eva Maria Knudsen
Det er lige op over! Vi er begyndt at spørge hinanden, hvad skal I, og hvor skal du være? Har du børnene? De børn der for første gang ikke skal være sammen med både mor og far, tænker sikkert særligt på det – julen naturligvis.
 

Jamen det er jo jul!

Af Eva Maria Knudsen
Så er den gal igen. Jeg var ved at få rødvinen galt i halsen, da jeg læste følgende overskrift i en online-avis: ”Julen er et mareridt for skilsmissebørn!”
 

Når GODE råd er gratis

Af Eva Maria Knudsen
Dag-til-dag erfaringer fra ligesindede er ofte guld værd, når vi møder nye udfordringer i hverdagen, eller vi har behov for nyt udsyn, fordi vores gamle ikke længere fungerer. Og så er de gratis!
 

Får det da aldrig en ende?

Af Eva Maria Knudsen Sponsor: Foto:Hung Tien Vu
Man troede lige, man var herre i eget hus, og så viser det sig, at det er man måske ikke alligevel. Man er jo nødt til også at være enig med sin X om nogle grundlæggende regler om børnene – eller er man?
 

Debat om forælderansvarsloven

Af 2hjem.dk
Så var der igen debat i aviserne om børn med to hjem. Det er nemlig ved at være 2 år siden den nye forældre ansvarslov blev vedtaget. Og den har ikke kun vagt begejstret glæde.
 

Jeg gir' en bajer!

Af Eva Maria Knudsen
Py-ha, man bliver jo helt forpustet, når man læser om alle de dårligdomme vores børn får af at være børn af skilsmisseforældre. Det siger de i hvert fald i avisen!
 

Flere produkter

Af Eva Maria Knudsen
Ud og se med DSB og op på cyklen, er denne uges produkt-råd til to-hjemsfamilierne.
 

Jeg vil ha' produkter!

Af Eva Maria Knudsen
Når jeg surfer på nettet eller går nede i down town Svendborg, hvor jeg bor, ser jeg ikke noget, der specifikt henvender sig til mig. I ved; et tøjfirma der udbyder 1 regnfrakke og 2 par regnbukser - et par til hvert hjem.
 

Ronja og FARMAND

Af Eva Maria Knudsen
På vej gennem Sverige med mine 2 piger slår det mig, at der er en slående lighed mellem ferie-pige-børn alene undervej med FARMAND og… Ronja Røverdatter!
 

Opdateringer i juli

Af 2hjem.dk
Læs, hvad der sker på sitet i sommeren og se om opdateringen i børneplanen har betydning for dig.
 

Tjikkerlikker, tjikkerlik

Af Eva Maria Knudsen
Uniformen er pakket, lommekniven i lommen og lommelygten har fået nye batterier. Men hvad med mig?!
 

Gummistøvler her og regntøj der!

Af Eva
I Danmark er der over 250.000 børn, der har to hjem. De bor både hos deres mor og hos deres far. Mine børn er 2 af de over 250.000 børn.
 

"...og hvor har du så hjemme? "

Af Eva Sponsor: 2hjem
"Home sweet home"
 

 
Vis indlæg fra: Om hverdagens praktiske udfordringer som skilsmissefamilie|Bloggen 2010|Bloggen 2009

Facebook

Fokus

Fokuser på det, der virker!

Fokus

Hvis du er ligesom mig (og så mange andre), bliver du en anelse skræmt af den meget negative omtale af skilsmissefamilier. Her kan du læse artikler om, hvad der virker - helt uden fordømmelse.

 › Læs mere Jeg skal skilles